Szafi reform lekvár eper-alma 350g
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
- Vonalkód: 5999564154470
- Egységár: 6.94 Ft/ g
2 430Ft
Nettó ár: 1 913Ft
Ár hűségpontokban: 2430
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.
Megrendelés szükséges
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.
Szafi reform lekvár eper-alma 350g termék vásárlása, rendelése
Szafi reform lekvár eper-alma 350g
Sütésálló, 65%-al csökkentett energia és 60%-al csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.
Összetevők: Eper (50%), ivóvíz, almalé (20%), édesítőszerek: (eritrit , szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav).
Gyümölcstartalom: 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült.
Darabosság: Gyümölcsdarabokat tartalmaz.
Tartósítás módja: Hőkezeléssel tartósítva.
Minőségét megőrzi: 18 hónap (bontatlan csomagolásban), felbontás után hűtőben 5-10 oC-on tárolva, 5 napig fogyasztható.
Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben 5-10 oC-on.
Átlagos tápérték 100 g lekvárban:
Energia: 184 kJ / 44 kcal
Zsír: < 0,5 g
– amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 13,3 g
– amelyből cukrok: 5,2 g
– amelyből poliolok: 4,5 g
Rost: 1,8 g
Fehérje: < 0,5 g
Só: < 0,01 g
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.