Menu
Your Cart

20.000Ft felett Foxpost automatába INGYENES, házhoz szállítva 1.000Ft-ot mi állunk a szállítás díjából!

Mmm repceméz 250g

Mmm repceméz 250g
Mmm repceméz 250g
  • Vonalkód: 5999887871115
  • Egységár: 6.56 Ft/ g
1 640Ft
Nettó ár: 1 291Ft
Ár hűségpontokban: 1640
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.

Mmm repceméz 250g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Mmm repceméz 250g

" A Magyar Méz Manufaktúra azzal a céllal jött létre, hogy Magyarország legkiválóbb mézeit összegyűjtsük az igényes mézfogyasztóknak. Minden méhészünkkel személyes, jó kapcsolatot ápolunk, hiszen csak akkor lehetünk biztosak abban, hogy azt kapják a vásárlóink, amit elvárnak tőlünk, hogyha magunk bizonyosodunk meg a termelés körülményeiről, illetve a méhész értékrendjéről. Termékeink megjelenésén sokat dolgoztunk, hogy hűen tükrözze az általunk képviselt márka minőségét.

Mitől mások a Magyar Méz Manufaktúra termékei?

Valóban manufaktúraként dolgozunk. Minden termék megfordul a kezeink között, így gyakorlatilag egyenként ellenőrzünk minden egyes lecsomagolt mézet.
Nyugodtan alszunk éjszaka: a mézeink eredeti formában kerülnek kiszerelésre, nem vegyítjük gyengébb minőségű, olcsóbb mézekkel, vagy izocukorral, hogy egy átlagos bolti termék legyen az eredmény. "

A repce a leggyorsabban kristályosodó méz. Ez a természetes állaga, ami a minőségét nem befolyásolja! Színe a halvány sárgától a hófehérig terjed.