Menu
Your Cart

ÜNNEPI NYITVATARTÁS ÉS SZÁLLÍTÁSI REND!

Gabijó lekvár eper 200g

Gabijó lekvár eper 200g
Gabijó lekvár eper 200g
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 5999860135050
  • Egységár: 6.30 Ft/ g
1 260Ft
Nettó ár: 992Ft
Ár hűségpontokban: 1260
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.

Gabijó lekvár eper 200g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Gabijó lekvár eper 200g

Összetevők: eper (50%), almalé sűrítmény, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin édesítőszer: szteviol glikozidok.

100 g termék 50 g eper felhasználásával készült.

Átlagos tápértékadatok: 100g termékben 100g termék RI* %-ban
 
Energia 457 kJ / 108 kcal 5%
Zsír <0,5g 0%
amelyből telített zsírsavak <0,1g 0%
Szénhidrát 25g 10%
amelyből cukrok 21,5g 24%
Rost 1,7g
Fehérje 0,4g 1%
0,02g 0%
 
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).

Édesanyám kezdetben a saját- és szomszédos kertekben gyümölcsöket és fűszernövényeket kezdett termeszteni, melyek termését saját kezűleg feldolgozta kistermelői üzemében. Portékáit szezonális jelleggel a helyi piacra is kivitte, ahol az érdeklődők egy kis kóstolóval egybekötve vásárolni tudtak. Kiindulásképpen az általa eladásra kínált termékkörből választottunk egyet, melyet közösen, sok-sok munkával tovább csiszoltunk. Így született meg a GabiJó lekvárcsalád.

Elsőként 4 különböző, 240 g-os termékkel jelentünk meg, melyek különleges ízkombinációit ő maga álmodta meg. Ezekben a termékeinkben édesítésre – cukortartalmuk minimalizálása érdekében – cukor helyett eritrit és stevia keverékét alkalmazzuk. Így tudjuk elérni, hogy 100 g lekvár – gyümölcstől függően – mindössze 4,4g – 8g cukrot tartalmazzon, gyümölcstartalma pedig elérje a 80%-ot!

Az első 4 termékünk megjelenését követő egy évre 3 új, 200 g-os lekvárral is előrukkoltunk, melyek nemcsak megjelenésükben, hanem összetételükben is merőben mások. Megtervezésüknél próbáltunk valamelyest kedvezőbb árú készítményeket összeállítani, és azon vásárlóink kedvében is járni, akikhez a klasszikus, egy-gyümölcsös ízek közelebb állnak. 

A 200 g-os termékeinket almalé sűrítménnyel és steviával édesítjük. Az alma sűrítményben található természetes almacukor következtében a 200 g-os lekvárjaink cukortartalma magasabb – 20,5g – 21,5g – mint a 240g-os kategóriánk esetében, összességében mégis legalább 30%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos, finomított cukorral készített lekvároknál. 

A készítményekben fölhasznált gyümölcs egy jelentős része saját termés, melyet a szedést, válogatást, magozást és mosást követően fagyasztva tárolunk, hogy a belőlük főzött és eladásra kínált lekvárok mindig frissek legyenek. A lekvárjaink iránti élénkülő kereslet következtében saját gyümölcseinket ki kell egészítenünk vásárolt gyümölcsökkel is, melyeket hazai hűtőházakból szerzünk be. 

A lekvárok Bács-Kiskun megyei kisüzemünkben, 100% kézi munkaerővel készülnek. Az alapanyagok gondos előkészítését követően, a kíméletes főzés rozsdamentes acél lábosokban történik. A főzések alatt folyamatosan mérjük és beállítjuk a késztermékek szárazanyagtartalmát és PH szintjét is, a sztenderd, kiváló minőség garantálása érdekében. A lekvár üvegekbe töltését, és lezárását követően elvégezzük az üvegek csírátlanítását, másnap pedig következik a címkézés és a lekvárok gyűjtőkartonokba helyezése, hogy szállításra kész állapotban várják a megrendeléseket.