Menu
Your Cart

ÜNNEPI NYITVATARTÁS ÉS SZÁLLÍTÁSI REND!

Legeldle Zöldborsó Csíra csíráztatásra 200g

Legeldle Zöldborsó Csíra csíráztatásra 200g
-10% DEC10 kuponnal!
Legeldle Zöldborsó Csíra csíráztatásra 200g
  • Vonalkód: 5999575560376
  • Egységár: 6.75 Ft/ g
1 350Ft
Nettó ár: 1 063Ft
Ez a termék akár MA átvehető vagy Holnapra Önnél!
Tegye kosárba és rendelje meg! Ez a termék ma nyitvatartási időben átvehető. Akár holnapra tudjuk küldeni, 13 óra előtt leadott rendelés esetén.
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.

Legeldle Zöldborsó Csíra csíráztatásra 200g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Legeldle Zöldborsó Csíra csíráztatásra 200g

A Maple zöldborsó a nevével ellentétben barna színű, csírája finom és tápláló. Alig 3 nap után már eheted is. Használhatod köretnek és ezzel egészségessé teszed a fogásaidat.

Íz: Akár a zsenge borsó szemeké. Friss és édeskés íz, roppanós textúra jellemzi.

Tápanyagok: fehérje, rostok, kálium, magnézium, foszfor, kalcium, vas, C-vitamin, B-vitamin komplex és klorofill.

(A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.)

Adagolás (csíráztató üvegedény): 3 evőkanál ~40 g

Adagolás (csíratál 1 szintje): 2 evőkanál ~26 g

Áztatás: 8 órát

Öblítés: naponta 2x

Ekkortól eheted: 3. nap

Felhasználás: köretként nyersen vagy serpenyőben sütve

Főbb előnyök: sok rost, magas fehérjetartalom, változatos vitaminok és ásványi anyagok

A zöldborsó csíráról:

A zöldborsó csíráját már 3 naposan eheted. Ilyenkor még apró, néhány centis kis csírácskája van, de már így is rendkívül tápláló és finom. Ha pár nappal tovább hagyod nőni, akkor megjelennek a zöld hajtások is és így egy egészen más állagú finomságot kapsz. Próbáld ki mindkét verziót.