Menu
Your Cart

20.000Ft felett Foxpost automatába INGYENES, házhoz szállítva 1.000Ft-ot mi állunk a szállítás díjából!

Flavin 7 h prémium ital 500ml

Flavin 7 h prémium ital 500ml
Flavin 7 h prémium ital 500ml
  • Vonalkód: 5999567720696
  • Egységár: 34.58 Ft/ ml
17 290Ft
Nettó ár: 13 614Ft
Ár hűségpontokban: 18780
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.

Flavin 7 h prémium ital 500ml termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Flavin 7 h prémium ital 500ml

A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír.
 
Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.
 
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
 
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.
 
Mire jók a Flavonoidok?
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.
 
A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.
Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.
A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!
 
A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak.
 
Amikor a hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.
 
A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. Erős redukciós képessége van, amely mérhető: ORP -400 mV.
 
Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök?
Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.
A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket.
Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.
 
ORP érték:
Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel.
A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között:
A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
 
Flavin7 ital:
A Flavin7 1998 óta van forgalomban Magyarországon.
Eddig több, mint ötszázezer termék vásárlása bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészség megőrzésére, helyreállítására figyelő emberek körében.
A Flavin7 az itt látható megjelenésében, hamisítatlan eredeti növényi összetevőkkel az elmúlt évek során jelentősen növelte hatóanyag tartalmát, illetve ezen változatában már a hidrogén is megtalálható.
 
Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása:
- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.
- Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti szervezetünk ellenálló képességét a káros külső hatásokkal szemben.
- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát.
- Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére.
- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony működése.
- Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása.
- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is.
 
A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír.
 
Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.
 
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
 
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.
 
Mire jók a Flavonoidok?
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.
 
A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.
Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.
A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!
 
A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak.
 
Amikor a hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.
 
A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. Erős redukciós képessége van, amely mérhető: ORP -400 mV.
 
Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök?
Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.
A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket.
Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.
 
ORP érték:
Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel.
A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között:
A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
 
Flavin7 ital:
A Flavin7 1998 óta van forgalomban Magyarországon.
Eddig több, mint ötszázezer termék vásárlása bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészség megőrzésére, helyreállítására figyelő emberek körében.
A Flavin7 az itt látható megjelenésében, hamisítatlan eredeti növényi összetevőkkel az elmúlt évek során jelentősen növelte hatóanyag tartalmát, illetve ezen változatában már a hidrogén is megtalálható.
 
Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása:
- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.
- Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti szervezetünk ellenálló képességét a káros külső hatásokkal szemben.
- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát.
- Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére.
- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony működése.
- Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása.
- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is.
 
Összetevők:
Vörös szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője.
 
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben:
 
50 ml 100 ml 200 ml
Össz polifenol: 2200 mg 4400 mg 8800 mg
Ebből: - flavonoid 1699,5 mg 3399 mg 6798 mg
Antioxidáns (ORP): - 400 mV - 400 mV - 400 mV
 
Felhasználási javaslat:
- 10-20 ml / nap, valamint igény és szükség szerint akár 100-200 ml / nap, több alkalomra elosztva.
Fontos!
Mivel gyümölcsöket tartalmaz, túladagolni nem lehet, így a javasolt fogyasztási ráta is képlékeny. A napi javasolt fogyasztás folyamatosan változik, a dobozra mindig a maximumot tüntetjük fel.
Dobozon feltüntetendő információk:
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Fogyasztás előtt rázza fel! Az íz a felhasznált gyümölcsök termőhelye és fajtája szerint kis eltéréseket mutathat.
 
Vörös szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője.
 
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben:
50 ml 100 ml 200 ml
Össz polifenol: 2200 mg 4400 mg 8800 mg
Ebből: - flavonoid 1699,5 mg 3399 mg 6798 mg
Antioxidáns (ORP): - 400 mV - 400 mV - 400 mV
 
Felhasználási javaslat:
- 10-20 ml / nap, valamint igény és szükség szerint akár 100-200 ml / nap, több alkalomra elosztva.
Fontos!
 
Mivel gyümölcsöket tartalmaz, túladagolni nem lehet, így a javasolt fogyasztási ráta is képlékeny. A napi javasolt fogyasztás folyamatosan változik, a dobozra mindig a maximumot tüntetjük fel.
Dobozon feltüntetendő információk:
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Fogyasztás előtt rázza fel! Az íz a felhasznált gyümölcsök termőhelye és fajtája szerint kis eltéréseket mutathat.