Menu
Your Cart

ÜNNEPI NYITVATARTÁS ÉS SZÁLLÍTÁSI REND!

Kanadai juharszirup C minőségű 500ml

Kanadai juharszirup C minőségű 500ml
Kanadai juharszirup C minőségű 500ml
  • Vonalkód: 5999026333122
  • Egységár: 13.40 Ft/ ml
6 700Ft
Nettó ár: 5 276Ft
Ár hűségpontokban: 6700
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.

Kanadai juharszirup C minőségű 500ml termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kanadai juharszirup "C" minőségű 500ml

Méregtelenítsen és fogyjon juharszirup lébőjt kúrával! részletek>> Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a közönséges cukrot. Ezek a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz.A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok.Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer. Emellett anticandida étrendben is kitűnően használható! Cukorbetegek nem fogyaszthatják. A cégünk Kanadából származó C-minőségű 100%-os juharszirupot forgalmaz. 500ml A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet palacsintához és egyéb fogyasztanak.Minél sötétebb a juharszirup színe, annál erőteljesebb, testesebb az íze és több benne a vitamin. Ezt az osztályozási rendszerében is feltüntetik a világostól (A) haladva a legsötétebbig (D) színig. A juharszirup/neera kúrához cayenne borsot vagy gyömbért használjunk, melynek szerepe az anyagcsere gyorsítása. A két fűszer bármelyikét használhatjuk kinek-kinek ízlése szerint.