Bulk Shop inaktív élesztő por 250g
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
- Vonalkód: 5999565030728
- Egységár: 10.08 Ft/ g
2 520Ft
Nettó ár: 1 984Ft
Ár hűségpontokban: 2520
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.
Megrendelés szükséges
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.
Bulk Shop inaktív élesztő por 250g termék vásárlása, rendelése
Bulk Shop inaktív élesztő por
"Az inaktív és az instant élesztő elsőre csak a nevében hasonló. Az inaktivált vagy nemes élesztőnek rendkívül kellemes, édeskés, sajtra, dióra emlékeztető íze van. Nem használható kelt tészták készítéséhez. A sütőélesztő közvetlen emberi fogyasztásra nem alkalmas, viszont inaktivált állapotban fogyasztható és a candidát támogató hatása nem érvényesül. Fontos B-vitamin forrás, tartalmaz B2 és B5 vitamint, ásványi anyagokat és vasat is. A legegyszerűbb fogyasztása: bármilyen ételbe vagy joghurtba keverve. Kész ételekre, salátákra szórjuk ízesítőként, keverhetjük turmixokba, gyümöcs-, zöldséglevekbe. Főtt és nyers ételekhez is tökéletes. Szimplán csak bele kell szórni valamibe vagy rá kell szórni valamire. Nagyon egyedi és sajtos ízhatás érhető el vele. Finom íze mellett roppant egészséges is ám. Tele van fehérjével, B-vitaminokkal, folsavval, magnéziummal és cinkkel. A nemes élesztőpehely nem ugyanaz, mint a sörélesztőpehely; az inaktív étkezési élesztőpelyhet cukoroldaton speciálisan erre a célra nevelt élesztőgombákból állítják elő, míg a sörélesztő a sörgyártás egyik mellékterméke. Ha egyszer megkóstolod, könnyen a kedvenceddé válhat. A vegán konyhában a sajtos ízek utánzására és pótlására használják. Gyakori, hogy a vegán konyhában tésztaszószok ízesítésére, karakteresebbé tételére. A házi készítésű vegán sajok egyik fontos alapanyaga. Kitűnő parmezánszerű és ízű növényi, tészta és kenyérételeink szórására, meghintésére alkalmas sajtpor készíthető belőle, ha összedaráljuk mandulával, kesudióval, napraforgómaggal, fokhagymaporral.. Ez a parmezánszerű és ízű alapanyag konyhánk egyik kedvence lesz. Nem alkalmazható tészták megkelesztéséhez. Ízében is aligha van köze a hagyományos élesztőhöz. "
"Az inaktív és az instant élesztő elsőre csak a nevében hasonló. Az inaktivált vagy nemes élesztőnek rendkívül kellemes, édeskés, sajtra, dióra emlékeztető íze van. Nem használható kelt tészták készítéséhez. A sütőélesztő közvetlen emberi fogyasztásra nem alkalmas, viszont inaktivált állapotban fogyasztható és a candidát támogató hatása nem érvényesül. Fontos B-vitamin forrás, tartalmaz B2 és B5 vitamint, ásványi anyagokat és vasat is. A legegyszerűbb fogyasztása: bármilyen ételbe vagy joghurtba keverve. Kész ételekre, salátákra szórjuk ízesítőként, keverhetjük turmixokba, gyümöcs-, zöldséglevekbe. Főtt és nyers ételekhez is tökéletes. Szimplán csak bele kell szórni valamibe vagy rá kell szórni valamire. Nagyon egyedi és sajtos ízhatás érhető el vele. Finom íze mellett roppant egészséges is ám. Tele van fehérjével, B-vitaminokkal, folsavval, magnéziummal és cinkkel. A nemes élesztőpehely nem ugyanaz, mint a sörélesztőpehely; az inaktív étkezési élesztőpelyhet cukoroldaton speciálisan erre a célra nevelt élesztőgombákból állítják elő, míg a sörélesztő a sörgyártás egyik mellékterméke. Ha egyszer megkóstolod, könnyen a kedvenceddé válhat. A vegán konyhában a sajtos ízek utánzására és pótlására használják. Gyakori, hogy a vegán konyhában tésztaszószok ízesítésére, karakteresebbé tételére. A házi készítésű vegán sajok egyik fontos alapanyaga. Kitűnő parmezánszerű és ízű növényi, tészta és kenyérételeink szórására, meghintésére alkalmas sajtpor készíthető belőle, ha összedaráljuk mandulával, kesudióval, napraforgómaggal, fokhagymaporral.. Ez a parmezánszerű és ízű alapanyag konyhánk egyik kedvence lesz. Nem alkalmazható tészták megkelesztéséhez. Ízében is aligha van köze a hagyományos élesztőhöz. "